10. MuseumDigit

2023. november 21-22.

MNM logó
JegyvásárlásJubileumi konferencia

Jubileumi konferencia

A MuseumDigit a Magyar Nemzeti Múzeum szakmailag elismert, nagy múlttal rendelkező konferenciája, melyet idén 10. alkalommal rendez meg az Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ. Jubileumi, 2023-as konferenciánkon a jövő múzeumát érintő kérdések széles skáláját dolgozzuk fel, előadóink pedig Európa minden tájáról, olyan nívós intézményekből érkeznek Budapestre, mint az amszterdami Rijksmuseum, az osztrák Universalmuseum Joanneum, a Norvég Nemzeti Múzeum, a Tampere Art Museum és a Holland Hang és Látás Intézet (Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid).

Jegyvásárlás
Fókuszban az innováció

Fókuszban az innováció

2023-ban összesen hét szekcióban mutatjuk be a múzeumi szakembereket leginkább érintő témákat: a 21. század múzeuma, a múzeum és közösség - múzeum és közönség kapcsolata, a digitális újítások, az online kommunikáció és a digitális kulturális javak megőrzése mellett két szekcióban is foglalkozunk a mesterséges intelligencia hatásával és lehetséges felhasználási módjaival.
A nap végén fordul a kocka, és egy-egy kérdezz-felelek szekció formájában Önök kérdezhetnek majd előadóinktól.

Program
Legyen a kiállítónk!

Legyen a kiállítónk!

Kiállító partnerként a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén ősszel is számítunk a múzeumok működését segítő-támogató fejlesztőcégek és szolgáltatók megjelenésére.
Vegyen részt Ön is a régió kiemelt szakmai konferenciáján, és hallgasson izgalmas előadásokat a digitális világ új trendjeiről, innovációiról és a kulturális örökségi tartalmak kreatív felhasználásáról!

Kapcsolat

Előadók

Összes előadó

Támogatók

Shift logó

Kiállító partnerek

FreeDee logó
Qulto logó
Tripont logó
PolyDesign logó
The Magic Wall logó
KvintR logó
Digitális Örökség Nemzeti Laboratórium logó
Sztaki logó