Gyakran Ismételt Kérdések – MuseumDigit 2023

Mi az a MuseumDigit?

A MuseumDigit konferencia-sorozat a kultúra, művészet és technológia határterületein mozog, a múzeumi szakembereket leginkább foglalkoztató elméleti kérdésekre keresi a válaszokat és a kulturális örökségvédelmi területeken megvalósult innovatív projekteket mutat be.

Ki a konferencia célközönsége?

A múzeumokban, közgyűjteményekben dolgozó szakembereket várjuk, ám érdekes lehet a konferencia a kulturális szektorból, az IT szektorból és a kreatív területről érkezők számára is.

Milyen nyelven/nyelveken fog zajlani a konferencia?

A konferencia magyarul és angolul lesz megtartva, és kérésre szinkrontolmácsolást biztosítunk e két nyelv között.

Ki szervezi a konferenciát?

A MuseumDigit konferenciát a Magyar Nemzeti Múzeumban működő Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ (OMMIK) rendezi, immár tizedik éve.

Mennyibe kerülnek a jegyek a 2023-as MuseumDigit konferenciára?

A normál jegy 15.000 Ft, míg vidéki kulturális intézményekből érkező kollégáknak 2+1-es kedvezményes jegyet biztosítunk 30.000 Forintos áron.

Kikre vonatkozik pontosan a 2+1-es intézményi kedvezmény?

A 2+1 kedvezményes jegy 3 fő részére biztosít belépést a konferenciára, és olyan résztvevők vásárolhatják, ahol mind a hárman ugyanabból a Budapesten kívüli kulturális intézményből érkeznek.
Kérjük, a 2+1 kedvezményes jegy vásárlása során bizonyosodjanak meg róla, hogy mind a 3 kolléga külön-külön regisztrál a kérdőíven!

Mit tartalmaz a jegyár?

Egy jegy mindkét napra tartalmazza a belépést a konferencia helyszínére, a konferencia előadásainak meghallgatását, igény szerint biztosított tolmácsolást magyar és angol nyelvek között, valamint a lehetőséget, hogy beküldhessék kérdéseiket, melyeket az előadók a nap végén megválaszolnak. A konferenciára érkező vendégeket a kávészünetekben frissítővel és süteménnyel, az ebédszünetben pedig szendvicsekkel várjuk.

Szeretnék jegyet venni, de csak átutalással tudok fizetni, és ehhez számlára van szükségem. Mit tegyek?

Kérjük, ebben az ügyben keresse fel Szűcs Tóth Szilvia kollégánkat a e-mail címen.

Láttam, hogy a részvételem csak a jegyvásárlással és a regisztrációs ív kitöltésével válik érvényessé. Hol tudok jegyet venni és regisztrálni?

A jegyvásárlás a következő linken érhető el: JEGYVÁSÁRLÁS.
Regisztrálni pedig itt lehet: RÉSZTVEVŐI REGISZTRÁCIÓ.

Fontos, hogy mind a kettő megtörténjen legkésőbb 2023.11.13. éjfélig.

Van létszámlimit a konferencián?

A Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében rendezzük meg a konferenciát, ahol a férőhelyek száma sajnos korlátozott, ezért maximum 200 helyet tudunk értékesíteni. Mivel már fogynak a helyek, javasoljuk, hogy ne hagyja utolsó pillanatra a jegyvásárlást, ezzel biztosítva részvételét a konferencián.

A Magyar Nemzeti Múzeumban dolgozom. Kell vennem jegyet a konferenciára?

A Magyar Nemzeti Múzeum dolgozóinak a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az MNM és filiáléi munkatársainak részére a regisztráció itt érhető el.

Részt vehetek előadóként a konferencián?

A konferencia előadóit szakmai program alapján kérte fel a konferencia szervezőcsapata, sajnos egyéni jelentkezésre nincs lehetőség.

A cégem szeretne kiállítóként részt venni a konferencián. Kit keressek?

Arra kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a címen. Szeretnénk felhívni a leendő kiállító partnereink figyelmét, hogy előadás vagy termékbemutató megtartására nincs lehetőség.